Cum cumperi?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit pe prima pagina. Va rugam sa incarcati materialele de imprimat in formatele acceptate si la rezolutii corespunzatoare unei bune calitati. Nu ne asumam garantii referiotare la calitatea materialelor pe care ni le trimiteti. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare 22 lei sau Transport prin curier rapid  metoda clasica la ............... lei)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda  prin CARD sau transfer bancar.


Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la office@zibo.ro :
 

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare 22 lei sau Transport prin curier rapid metoda clasica la ,,,,,,,,,,, lei)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produsului, Codul de produs sau link-ul produsului.
  • Atasati materialele ( poze, imagini, grafica) care doriti sa fie imprimate pe produsele comandate